DJK Hovedstadsområdet


Jernbane og sporvejssamlermarked.
søndag d. 8. oktober 2017 kl. 1030 -1530.

Det årlige samlermarked i Valby kulturhus. NB STADIG ENKELTE BORDE TILBAGE..

Så er det frem med de støvede kasketter, der er samlermarked i Valby Kulturhus i Teatersalen.

Som sædvanlig holdes det i Teatersalen fra kl. 10.30 til 15.30 Og der kommer igen jernbane eller sporvejseffekter og andre spændende ting såsom emaljeskilte, sporvognsskilte togplaner, fotos, kasketter, knapper, bøger, postkort, modeltog, byggeplader, plakater sporvejseffekter og meget mere. Her kan du finde det som du lige mangler i samlingen.

Mød op til en spændende dag i selskab med ligesindede interessefæller, måske finder du lige dét du har søgt i lang tid!. Børn, koner og kærester er velkomne, Der vil være et bord hvor man kan lægge enkelte ting til salg. Disse ting vil DJK- hovedstadsområdet sælge mod et gebyr på 25% af salgsprisen, ikke solgte effekter vil være gebyrfrie. Nyere køreplaner, blade mm. vil ikke blive modtaget til salg, kun ældre effekter af historisk interesse.
Alle uanset foreningstilhør er velkommen til en hyggelig dag. NB. DER ER KOMMET NOGLE ENKELTE BORDE TIL SALG TIL 135 KR.STK, SÅ HVIS DU HAR NOGET DU GERNE VIL
SÆLGE ER DER STADIG LEDIG STADEPLADS. Bestilling kan foretages på overstormesteren@hotmail.com


Valby kulturhus har en spændende café ( Cafe mæt) med god mad til favorable priser. Der er gode kollektive trafikforbindelser til Toftegårds plads linie 4.A. linie 8A. Linie 1A. og kun små 8 min. gang til Valby station (S-tog regional og fjerntog)

Yderligere information kan fås på overstormesteren@hotmail.com Det gøres opmærksom på at Djk-hovedstadsområdet ikke kan tage ansvar for glemte effekter. Der er fri entré.