DJK Hovedstadsområdet


Jernbane og sporvejssamlermarked (opdateret kontaktperson)
Søndag d. 7. oktober 2018 kl. 10.30 - 15.00

Samlermarked i Valby Kulturhus

Så er der jernbane og sporvejssamlermarked igen. Og igen holdes dette i teatersalen i Valby kulturhus på toftegårds plads. Valgårdsvej 8. 2500 Valby.

Der er spændende samlereffekter på bordene. Sporvognssskilte. Sporvejseffekter. jernbaneskilte. Emaljeskilte. Gl. sjældne billetter. Bøger. Kasketter. køreplaner. Modeltog. Plakater. gl. og nye postkort og mange flere andre jernbane og sporvejshistoriske samlereffekter. Her finder du det måske som du har ledt efter i lang tid.

Har du selv noget spændende du kunne tænke dig at sælge, så kan du bestille en stadeplads til 145 .- pr. bord, dog max 4 borde. stadeplads kan bestilles på : Overstormesteren@hotmail.com med antal af borde samt kontakt tlf.nr. Der er kun er begrænset antal borde til rådighed, så det er om at være hurtig med bestilling. Der vil som i de forrige år være et bord hvor man kan lægge sine ting til salg, såfremt at man kun har enkelte ( 1 - 2 ) effekter. Djk- Hovedstadsområdet påtager sig at sælge disse mod et gebyr på 20 % , ikke solgte effekter er gebyrfrie.

Mød op til dette hyggelige arrangement, det er 18 gang det afholdes, og der dukker stadig nye ting op. Koner, kærester og mødre er velkommen. Valby kulturhus ligger 7 min. gang fra Valby st. hvor der både stopper regionaltog og S-tog. Der er flere buslinier som stopper på Toftegårds plads.

Yderligere information kan fås på Per Holm personlig.per.holm @gmail.com bemærk ændret kontaktperson da John Nielsen er syg.

Velkommen til en rigtig hyggelig samlereftermiddag i selskab med gode venner !.